gezond bedrijf

Bel mij gerust voor lezingen en trainingen op maat. 0611 725 637    

Je wilt een Gezond bedrijf ? zet je mensen in beweging, mentaal en fysiek,  dan werkt het.

Mensen ervaren in deze huidige maatschappij veel stress, burn-out,  uitval door ziekte en te veel werkdruk. Het BMF programma  van ZEN4U biedt voor bedrijven een uitkomst als preventie.

Tijdens de trainingen die Irma Soetekouw  en collega’s kan aanbieden voor bedrijven, managers en werknemers gaan we diep in op de oorzaken van diverse vormen van druk, (denk aan werkdruk, druk om te presteren) en de gevolgen die deze druk van buitenaf of van binnenuit heeft op het functioneren en op je bedrijf.

Een methode in deze BMF (Body Mind Fit Nederland)  coaching is vooral afkomstig uit de wereld  van de krijgskunsten. De krijgskunsten  hebben immers met elkaar gemeen dat ze elk hun eigen oplossing bieden voor het fenomeen “aanval”  als metafoor voor die zaken die ons uit balans brengen en hierdoor ons functioneren onder druk zet en stress veroorzaakt. Het begrip “balansverstoring” staat centraal binnen deze BMF aanpak. Laat je coachen in deze totaal aanpak.

Zie ook over-gewicht

We werken met de medewerker dus vooral fysiek aan:

[ herkenning en erkenning van balansverstoring

[ ik en de ander, strijd of dans?

[ Druk als drijvende kracht en inspiratie

Dit fysieke werk is vooral fantastisch doeltreffend om te doen, je voelt je lichaam weer Deze fysieke ervaringen worden  door Irma Soetekouw (leefstijlcoach, TAO Yoga en TaijiChuan docent ) vertaald naar het mentale waardoor lichaam en gevoel weer bij elkaar komen en de werknemer zich weer krachtig en in balans gaat voelen.  

Werkdruk neemt af, de medewerker zal zich beter ontspannen,  dit is voor een bedrijf van enorme waarde. Minder uitval, minder stress, minder burn-out.  Preventie dus.

Deze totaal aanpak maakt tevens dat medewerkers deze vorm van sport,  TaijiChuan, QiGong, Yoga en Aikido gaan omarmen zeker om zichzelf te monitoren en in balans te blijven.   Wat is BodyMindFit  (link naar knop)

Irma Soetekouw (Zen4U)  is Rijks erkend instructeur van de STN (Stichting TaijiChuan Nederland)  aangesloten bij FOG/NOC-NSF

Inschrijven nieuwbrief of informatie irma@zen4u.nl