mindfulnesscursus

Workshops
In je element in je gevoel!

Tijdens deze workshops zul je je bewust worden van de  elementen in jou zelf, je kijkt naar binnen door te bewegen naar buiten en Vice versa! Zelfreflectie en een gevoel van innerlijk weten dragen er toe bij dat je dicht bij jezelf komt en daar kun je mee verder…

Immers niet het hele universum, niet alleen de aarde maar ook ons lichaam bestaat uit deze 5 krachten, de vijf seizoenen,  Herfst, Winter,  Lente, Zomer en Nazomer. Daaraan verbonden zijn onze organen. Het omhoog reikende staat onder de hoede van het hart, wat de diepte zoekt en verspreid wordt gedragen door de nieren, naar buiten treden is de lever, het samentrekkende en naar binnen kerende door de longen. Het aarde element wordt beheerd door de milt.

Werken deze krachten goed met elkaar samen, dan voelen we ons in balans, is één van deze organen moe of oververhit, dan kunnen gemakkelijk energieproblemen ontstaan. Be-leef de 5 elementen workshop met de “Six Healing Sounds”, the “inner smile” en Healing Qi Gung.

de vijf elementen

Wanneer?
Zaterdag: 8 februari basis 10:00 – 12:30 kosten € 35,- leden € 25
Zaterdag: 7 maart verdieping 1 10:00 – 12:30 kosten € 35,- leden € 25
Zaterdag: 4 april verdieping 2 10:00 – 12:30 kosten € 35,- leden € 25

HIER INSCHRIJVEN: info@irmasoetekouw.nl

Workshops zijn inclusief, koffie , thee, hapjes, huiswerk en reader.
Aanbevolen: alle drie de workshops te volgen , je krijgt oefeningen mee voor een maand, daarna volgen de verdiepingen voor het juiste resultaat.

Digiprove sealCopyright beveiligd door Digiprove © 2019 Ton Akveld